Privatlivspolitik

Introduktion

Vi vil blot informere dig om, at når du besøger vores hjemmeside, så indsamler vi forskellige oplysninger om dig og din adfærd på siden. Dette bruges til at sikre den fremtidige brugeroplevelse på siden, hvilket blandt andet omhandler hvor mange besøgende, der er. Vi har derfor udarbejdet denne privatlivspolitik, hvor vi konkretiserer, hvilke informationer der indsamles og hvad disses formål er.

Cookieinformation

Hjemmesiden anvender ”cookies”, der defineres som data, der gemmes på din enhed (computer, mobil, tablet mv.) med det formål at genkende din enhed og huske dine indstillinger samt udføre statistik og målrette indholdet herefter. Vi vil gøre dig opmærksom på, at det er muligt at slette og blokere for cookies.

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i nogen grad kan henføres til dig. Når du besøger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi disse informationer. Det sker eksempelvis, når du tilgår indholdet, hvis du tilmelder dig mit nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent samt øvrig brug af services eller, hvis du foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider, du klikker på, der eksemplificerer dine interesser. Køb der foretages på vores hjemmeside indsamler og behandler følgende oplysninger:

  • Navn
  • E-mailadresse
  • Adresse

Kontaktformularer og køb af ydelser/forløb

Når du benytter vores kontaktformular eller køber ydelser af mig, så lagres disse oplysninger i et IT- system i det omfang du selv giver eksplicit samtykke til samt selv indtaster informationerne om. Det er oplysninger som: Navn, telefonnummer, adresse og e-mail. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb. Disse oplysninger bevares for, at vi kan sikre os, vi lever op til vores aftale.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig forskellige annoncer, som du med stor sandsynlighed vil finde relevante. Derudover for at registrere dine køb og betalinger samt for at kunne levere de services, du har efterspurgt som f.eks. fremsendelse af nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er aktuelle. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår disse informationer slettes. Oplysningerne opbevares dog maksimalt i en periode på 12 måneder.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se, hvilke tredjeparter der refereres til i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvendes til egne formål. Af underdatabehandlere anvendes (og data de opbevarer):

  • Clickfunnels i forbindelse med adgang til gratis demovideo (e-mail)
  • Calendly.com i forbindelse med booking af et uforpligtende kald (e-mail, navn og telefonnummer)

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til dette. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Dine rettigheder

Når vi behandler dine oplysninger, har du iflg. persondataforordningen en række rettigheder:

  • Du har ret til at blive oplyst om, at vi behandler oplysninger om dig – det er det, vi oplyser dig om i denne privatlivspolitik
  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig (indsigtsret)
  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig berigtiget (retten til berigtigelse)
  • Du har ret til at få oplysninger om dig slettet (retten til at blive glemt)
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod, at dine oplysninger anvendes til markedsføring

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@christinadreyer.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

crosstext-align-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram