Tilfredshedsgaranti: Få alle dine penge retur inden for 7 dage, hvis du ikke er tilfreds. Læs mere

Mit mål er at professionalisere branchen ved at dygtiggøre influenterne og klæ dem på til de udfordringer der er, store som små.

’Christina Dreyer’ er ejet af Christina og Sebastian Dreyer. Vi er en konsulentvirksomhed med speciale i influencer marketing, og vi har taget vores mange års erfaring med kampagnestrategi- og eksekvering og specialiseret os i at udvikle og afholde kursusforløb, workshops og foredrag.

Vi er motiveret af at professionalisere branchen og hjælpe de mange virksomheder, bureauer og influenter med at øge deres kompetenceniveau og dermed give dem en større værktøjskasse i arbejdet med influencer marketing som en kommerciel og strategisk markedsføringsform.

Influencerskolen
Byg et brand, der er salgbart og skalerbart

Se hvad vi tilbyder

ONLINE

Influencerskolen

Et online forløb til influenter, der vil bygge et stærkere personligt brand, der er salgbart og skalerbar. Ved køb af kurset får du 15 timers materiale, adgang til medlemsfordele, et eksklusivt netværk med løbende sparring, hjælpemateriale og øvelser.

ONLINE

1:1 sparring

Få personlig online sparring, der skræddersys til dit ståsted og udfordringer. Vores to specialister rådgiver dig ud fra deres mangeårig ekspertviden, så du kan udvide dit kompetenceniveau som influencer.

ONLINE

Profilanalyse

Med en profilanalyse får du en dybdegående indsigt i indhold, din adfærd og din data - med strategiske øjne. Vores specialister fortæller, hvad de ser, hvad de tænker, hvor du skal fokusere, og hvordan du skal optimere.
Kontakt
Christina Dreyer I/S
Tinghusgade 43
5700 Svendborg
CVR: 38206702

christina@christinadreyer.dk
Er du en del af forløbet?
Hvis du allerede er en del af influencerskolen, kan du logge ind og få adgang til undervisning og alt vores materiale.
Følg os på Instagram