Tilfredshedsgaranti: Få alle dine penge retur inden for 7 dage, hvis du ikke er tilfreds. Læs mere

Vil du styrke dit personlige brand og skabe en succesforretning?

Influencer Skolen er udviklet til dig, der ønsker at arbejde strategisk og blive klogere på hvordan du kan skabe en forretning som influencer.
I Influencer Skolen lærer du blandt andet:
 • Hvordan du fastholder din motivation
 • Hvordan du bevarer og udvikler din troværdighed
 • Hvordan du definerer din niche og subniche (former dit brand)
 • Hvad dit arbejde skal koste
 • Hvordan du øger din performance og skaber engagerende indhold
 • Hvordan du udvikler værdiskabende salgsmateriale og udvikler dine salgsevner
Udfyld din e-mail herunder og modtag min gratis demo video.

  ”Christina Dreyer har for Ball Group forestået både opstart og udrulning af en stor influencer indsats på det tyske marked i samarbejde med en tysk markedsplads. Christina har forhandlet KPIér, rådgivet omkring den konkrete udvælgelse af influenter, fået interne processer fastlagt fra udvælgelse af de første prøver til det sidste aftryk på content til den enkelte influent. Christina har sideløbende uddannet organisationen, så vi er bedre rustet til fremtidige indsatser. Christina er en engageret og top professionel samarbejdspartner både nationalt og internationalt.”

  ”Som ny i influencer verdenen har vi haft brug for rådgivning og sparring, og derfor har vi teamet op med Christina. Christina evner at kombinerer indsigt, data og de mere bløde værdier i en kompetent, professionel og forståelig rådgivning. Christina har været vores ambassadør for de rigtige beslutninger. At hun så samtidigt er en vanvittig skøn person med en kæmpe entusiasme og en smittende humor har på ingen måde gjort samarbejdet dårligere.”

  “Christina Dreyer har hjulpet Espresso House Danmark med at udarbejde et setup for professionelt samarbejde med influencers. Jeg kender Christina som en analytisk og strategisk tænkende samarbejdspartner, der hurtigt forstod vores brand og markedsføringsmæssige behov, hvilket hun omsatte til praksis imponerende hurtigt og enkelt. Jeg oplever Christina som en meget troværdig, positiv og fremadskuende konsulent.”

  Kontakt
  Christina Dreyer I/S
  Tinghusgade 43
  5700 Svendborg
  CVR: 38206702

  christina@christinadreyer.dk
  Er du en del af forløbet?
  Hvis du allerede er en del af influencerskolen, kan du logge ind og få adgang til undervisning og alt vores materiale.
  Følg os på Instagram